Probeer VR-apps met het nieuwe HTC Vive abonnement

HTC is afgelopen woensdag begonnen met eigen abonnementen voor virtual reality apps. Voor 7 dollar per maand kunnen liefhebbers 5 apps spelen met de HTC Vive bril. Bovendien kun je deze dienst de eerste maand gratis uitproberen. Vervolgens heb je iedere maand de keuze uit 5 leuke VR-spellen.

Apps wisselen elkaar af

Het feit dat de VR-games elke maand wisselen maakt het afwisselend. Dit abonnement gaat niet vervelen. Wie weet ontdek je een app die goed bevalt. In dat geval kun je het na het uitproberen altijd kopen, zodat het mogelijk is om te blijven spelen.

HTC Vive

Op dit moment is het HTC abonnement nog niet in Nederland beschikbaar, maar we hopen natuurlijk dat dit in de toekomst wel het geval gaat zijn. In de Verenigde Staten is het op 5 april altijd ‘Vive Day’’. Een jaar geleden lanceerde HTC namelijk de Vive. De headset bleek een doorslaand succes. Het bevat namelijk allerlei opties waarmee je in de VR-wereld belandt.

Korting op HTC Vive

Op elke 5 april is de HTC Vive 100 dollar goedkoper. Een groot voordeel voor zowel Amerikaanse als buitenlandse kopers. De korting geldt namelijk ook in webshops. Wanneer je de Vive in Nederland besteld, heb je het binnen enkele weken in huis.

Probeer VR-apps met het nieuwe HTC Vive abonnement
Rate this post

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze content is volledig gratis

Om toegang te krijgen, vragen we slechts een Like op onze pagina ;-)