Vr bril

Opzoek naar de beste VR Bril? Vrbrilervaring.nl helpt je verder

Bekijk de verschillende Vr Brillen

Virtual reality brillen brengen een nieuwe ervaring aan films kijken, gamen en het gebruik maken van applicaties. Virtual reality is al een jaren oude techniek, maar was voorheen te duur om te realiseren. Doordat bijna iedereen in het bezit is van een smartphone is het een stuk voordeliger geworden om deze virtuele realiteit technieken toe te passen.

Wie de bril opdoet kan om zich heen kijken waardoor het lijkt alsof je echt op de locatie bent van de game of film. In combinatie met speciale controllers wordt het gamen levens echt.

Verschillende VR brillen

Een VR bril heeft twee unieke eigenschappen waardoor het zo perfect werkt. Het is voorzien van een speciaal stereoscopisch beeld, dit zorgt er voor dat jij diepte en 3D effecten kunt zien. De andere eigenschap is dat het registreert of jij je hoofd draait.  Stel je draait je hoofd naar links, dan zie je ook wat er aan de linker kant in de video of game gebeurt.  Deze twee eigenschappen zorgen samen voor een enorm unieke ervaring, de mogelijkheden zijn hiermee oneindig.

Er zijn inmiddels verschillende bril soorten verkrijgbaar. Zo heb je luxere brillen, maar ook goedkopere waar je je smartphone in kunt plaatsen. Natuurlijk is de ervaring met de goedkopere een stuk minder, maar het is een leuke manier om kennis te maken met virtuele realiteit. Bij deze brillen is het niet mogelijk om hem aan te sluiten op een video apparaat of game console.

Als je voor een bril kiest die samenwerkt met een smartphone dan maakt dit niet uit of deze het besturingssysteem van Android of iOs heeft.

Bekijk de volgende brillen:

PlayStation Vr
Oculus rift
SamSung gear VR

Doeleinden virtual reality bril

Of je nou voor de goedkopere bril kiest of een luxere variant de mogelijkheden komen in principe op hetzelfde neer. Doordat de trend van de bril nog maar net begonnen is, zullen de mogelijkheden in de toekomst steeds groter worden.

De virtueel realiteit games geven jou de mogelijkheden om midden in het spel te staan. Kijk een kant op en je zult daadwerkelijk in de game de andere kant op kijken. Echter dan dit kan het gamen voorlopig niet worden. Het aantal games is voor nu vrij beperkt. De makers van de brillen zijn namelijk afhankelijk van de game ontwikkelaars. We verwachten daarom dan ook dat game ontwikkelaars in de toekomst meer spellen zullen ontwikkelen die gebruik maken van deze techniek.

Ook voor zakelijke doeleinden bieden de brillen vele mogelijkheden aan. Zo kunnen locaties 360 graden gefotografeerd worden. Klanten kunnen met de hulp van de bril de foto’s bekijken en het gevoel hebben dat ze op deze locatie zijn. De mogelijkheden hiermee zullen oneindig zijn.

Wil jij een Vr bril kopen? Hiervoor hoef je niet meer de stad in. Bestel eenvoudig en snel bij onderstaande webwinkels een geschikte Virtual reality glass:

Bekijk grootste assortiment van NL

Je hebt het vast wel eens in de media voorbij zien komen: De vr-bril. Doordat het vrij nieuw is, roept het bij veel mensen vragen op. Regelmatig krijgen wij vragen binnen over de VR brillen en alles wat hierbij komt kijken. De meest gestelde vragen hebben wij op deze pagina gepubliceerd. Bekijk of jouw vraag er tussen staat voor dat je contact met ons opneemt.

Wat is het verschil tussen een 3D bril en een Vr bril?

Een 3D bril is een bril die gedragen kan worden in de bioscoop of bij een 3D televisie. Doordat de video met 3D technieken gemaakt is kan deze alleen met een 3D bril gekeken worden. Een VR bril kan gebruikt worden om video’s en games 360 graden te kunnen bekijken waardoor het lijkt alsof jij er midden in staat.

Virtual reality is de trend van 2016, de meeste bedrijven zijn volop bezig met het ontwikkelen van de brillen en accessoires. Via onze blog blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk hier de laatste berichten die verschenen op vrbrilervaring.nl