Virtual reality bril voor de iPhone

Apple heeft nog geen officiële aankondiging gemaakt van de Apple VR bril. Toch kunnen Apple liefhebbers al gebruik maken van virtual reality technieken. Er zijn namelijk verschillende smartphone VR brillen die ook werken in combinatie met de nieuwere versies van de iPhone. In dit artikel zullen we meer informatie geven over de iPhone & virtual reality.

Geschikte VR bril voor de iPhone

Als je opzoek gaat naar een geschikte VR bril voor je iPhone is het van belang dat je rekening houdt met een aantal punten. Als eerst is het belangrijk dat je iPhone in staat is om virtual reality content af te spelen. Alle nieuwere modellen van de iPhone kunnen dit. Als je een ouder toestel hebt, moeten we je helaas teleurstellen.

Als je iPhone geschikt is voor VR iOs apps dan kun je opzoek gaan naar de juiste bril. Er zijn vr brillen die speciaal gemaakt zijn voor de iPhone. Een voordeel hieraan is dat de brillen perfect aansluiten bij het bevestigen. De formaten zijn zo op de iPhone afgestemd dat hij niet snel kan verschuiven. Ook is het instellen van de bril eenvoudiger.

Maar ook brillen die niet speciaal voor de iPhone zijn gemaakt zijn geschikt. Als je voor zo’n model kiest is het belangrijk om te kijken naar de geschikte schermgroottes. Veel brillen werken met een bepaalde inch grootte. In de meeste gevallen is dit tussen de 5 en 6 inch. Als je iPhone deze grootte heeft kan hij dus prima gebruikt worden met de bril. Controleer altijd voor je een bril aanschaft of je telefoon er in zou passen.