Smartphone VR games

Met een Smartphone VR bril kunnen er VR games gespeeld worden op je Android of iOS toestel. Je plaatst de bril op je hoofd en start het spel. Op deze relatief goedkope manier kun jij ervaren wat virtual reality gamen is. Er worden volop spellen ontwikkeld voor de smartphone. Op deze pagina vind jij een overzicht van de laatste games.

Welke smartphones zijn geschikt?

Android VR games

Vr games voor androidIn het bezit van een Samsung, HTC of ander toestel dat gebruik maakt van Android? Dan kun je terecht bij de virtual reality games voor Android. Momenteel zijn er al meer dan 200 spelletjes beschikbaar in VR voor je smartphone. Via de Google Playstore zijn deze games te downloaden.

Het grootste gedeelte van de spelletjes zijn gratis te spelen. Op onze pagina houden wij de spellen bij die echt de moeite waard zijn. Klik daarom op een van de spellen om meer informatie te lezen over het spel.

Vr games in itunesiOS virtual reality games

Hoewel er nog geen Apple VR bril beschikbaar is, kunnen iPhone bezitters wel VR spellen spelen. Veel applicaties zijn namelijk beschikbaar voor zowel iOs als voor Android. In iTunes zijn daarom dan ook al meer dan tweehonderd spellen te downloaden.

Deze spellen zijn perfect om te ervaren wat virtual reality precies is. Download het spel in iTunes, plaats je iPhone in de bril en begin met gamen. Het aanbod van spellen zou de komende jaren nog flink uitgebreid worden. Wekelijks komen er weer nieuwe spellen bij. Het is dus verstandig om onze website regelmatig in de gaten te houden.