Samsung Gear VR

Samsung-gear-vrDe Samsung Gear Vr is het apparaat waarmee jij je Samsung smartphone omtovert in een virtual reality bril. De Samsung Gear is ontwikkeld in samenwerking met het bedrijf Oculus. Oculus is momenteel het nummer een bedrijf op het gebied van virtual reality. Deze bril kan gebruikt worden met verschillende Samsung smartphones.

Samsung Gear VR kopen

Wil jij de Samsung Gear VR kopen? Deze virtual reality bril van Samsung is bij meerdere webwinkels te koop. Daarom hebben wij een prijs vergelijking gemaakt. Hiermee weet jij zeker dat je bij de voordeligste webwinkel van dit moment bestellen kunt.

ProductLevertijdPrijsMeer informatie
Samsung VR bril1 dag€96.90Meer informatie
Samsung VR bril1 dag€97,99Meer informatie
Samsung VR bril1 dag€98,00Meer informatie
Samsung VR bril1 dag€99,99Meer informatie

 

Over de Samsung Gear VR

gear-samsungWie hem voor het eerst op zou zetten zou zich verbazen over de wereld die voor zich open gaat. Nadat je je smartphone in de bril hebt geplaatst heb je direct het gevoel dat je op een andere locatie bent.

De bril zoomt sterk in op je telefoon beeldscherm. Zo sterk dat je zelf de pixels kunt zien op je toestel. De pixels zijn erg klein, maar ze zijn wel zichtbaar. Voor sommige is dit een kritiekpunt, maar de meeste gebruikers ervaren het niet als storend. Pas als Samsung de beeldschermen van de smartphones gaat verbeteren zal dit probleem verbeterd worden. Maar voor een kwalitatieve bril voor slechts 100 euro mogen we hier absoluut niet over klagen.

Beschikbare content

Content-voor-samsung-vrDe bril is de manier om virtuele content te bekijken, maar is er ook al voldoende content beschikbaar? Applicaties en video’s die niet voor 360 graden gebruik zijn gemaakt bieden geen toegevoegde waarde voor de bril.

Gelukkig zijn er al vele applicaties en video’s beschikbaar voor de smartphone. Het toonaangevende virtual reality bedrijf, oculus, heeft een eigen appstore gemaakt met virtuele content. Dit is de oculus store.

Er zijn al verschillende (gratis) spellen te downloaden waarmee jij kunt spelen in een virtuele wereld. Draai je hoofd en je zult binnen in de game ook echt opzij kijken. Dit geeft een super realistisch en zelfs onbeschrijfelijk effect.

Youtube en Facebook bieden nu de mogelijkheid aan om 360 graden video’s te uploaden. Niet alleen professionele bedrijven hebben prachtige video’s gemaakt, er zijn ook een groot aantal amateur video’s beschikbaar. Door de Samsung bril op te zetten kun jij ze bekijken.

Daarnaast is het ook mogelijk om virtuele rondtours te krijgen dankzij de bril. Er is nu al vrij veel content beschikbaar, maar dit zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Comfort en gemak

comfortabele-vr-brilWaar veel mensen zich zorgen over maken is het comfort en het gemak van de bril. We zijn namelijk nog niet gewend om iets op ons hoofd te dragen. De bril wordt bevestigd met een verstelbaar bandje op je hoofd. Doordat de telefoon aan de voorzijde geplaatst wordt voel je wel enige druk op je hoofd. Bij een kort gebruik heb je hier geen last van. Maar wie een langere tijd de bril draagt zal het op een gegeven moment wel gaan voelen.

De Virtual bril is geschikt voor mensen die een bril dragen. Er is nog genoeg ruimte binnen in de vr-bril om de eigen bril op te houden. De VR bril geeft en totaal nieuwe ervaring aan de VR games. Om de ervaring nog realistischer te maken kun je gebruik maken van verschillende accessoires. Deze accessoires zijn speciaal ontwikkeld om de games beter speelbaar te maken.

Samsung gear vr Gamepad

Samsung-gamepadDe samsung gamepad is de controller waarmee jij een spel perfect kunt besturen. De gamepad is zo gemaakt dat alles volgens je intuïtie te besturen is. Hierdoor voelt het allemaal erg natuurlijk aan. De beweging die je moet maken om de game te besturen zal je direct door hebben. Dit in combinatie met de bril zorgt er voor dat jij je 100% in de game bevind.

De gamepad van Samsung kan al gekocht worden vanaf 120 euro.

Veel gestelde vragen

Vraag 1

Antwoord 1

Samsung Vr bril ervaringen

Benieuwd naar wat andere gebruikers vinden van deze bril? Lees dan de Samsung Gear vr reviews onder deze pagina. Ben jij in het bezit van de vr-bril? Help ons en andere bezoekers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Laat een eerlijke beoordeling achter zodat het een bijdrage kan leveren aan de keuze van andere bezoekers.

Samsung Gear vr reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter