De Playstation VR is te koop

We hebben er al maanden over gepraat, maar vanaf nu kun jij het zelf ervaren. De Playstation VR bril is vanaf nu te koop in de winkels in Nederland. De Benelux behoort tot de eerste landen waar de virtual reality bril beschikbaar komt en daarom hebben wij het geluk dat we er direct mee van start kunnen gaan. Ben jij ook van plan om deze bril aan te schaffen? Op deze pagina lees je nog eens de belangrijkste informatie over de VR bril van Sony.

Handige informatie

Het grote voordeel aan de PS VR bril is de prijs. De adviesprijs in Nederland ligt namelijk op 399,- euro. Dit is een stuk aantrekkelijker dan de Oculus Rift of de HTC Vive. Overigens heb je voor deze twee laatst genoemde een speciale computer nodig die slechts 1 procent van de mensen bezit. Grote kan dus dat jij deze niet hebt en deze er nog bij moet kopen.

Voor het gebruik van de VR headset heb je wel een Playstation 4 nodig. In totaal zijn er 40 miljoen Playstation 4 consoles verkocht en deze worden allemaal gezien als de doelgroep van Sony om de bril aan te verkopen. Mocht je de PS 4 niet hebben dan kun je deze kopen voor een gelijk bedrag van 399,- euro.

Vergeet ook niet dat je voor het gamen met de headset nog wel een aantal extra accessoires dient te kopen. Allereerst dien je een camera te kopen die je bewegingen bij kan houden. Daarnaast heb je controllers nodig. Deze controllers zien precies waar je handen zijn en op deze manier kun je in de virtuele omgeving gebruik maken van je handen.

Als je alles voor elkaar hebt dan moet je natuurlijk nog wel een game in je bezit hebben die je kunt spelen. Op dit moment zijn er al vele verschillende games beschikbaar gekomen. Er zijn maar liefst 30 games beschikbaar, waaronder diverse exclusieve games, zoals Batman en nog meer games. Sony verwacht eind van dit jaar in totaal 50 games beschikbaar te hebben.

De bril uitproberen

Heb jij nog niet eerder ervaren hoe het is om in een virtuele omgeving te gamen? Dan kun je de Playstation virtual reality bril morgen uitproberen op 15 oktober bij een van de Game Mania winkels. Bij alle winkels van Game Mania zal deze dag in het teken staan van de PS VR. Jij kunt op deze dag gratis langskomen om de bril te testen.

You may also like...

1 reactie

  1. Giovanni Lorai schreef:

    Giovanni Lorai oktober 19, 2016 om 5:29 am
    Leuk hoor!! Heb ik net een PS4 1tb aangeschaft + een Vr bril + een Camera…Komt er weer opeens een PS4 pro 1tb uit in november , Als ik dat eerder had geweten dan had ik natuurlijk ff gewacht op die ps Pro..Want eerlijk = eerlijk ik vind het beeld niet echt super strak op die VR bril met de gewone Ps4 + mijn Tritton dolby headset van € 250 werkt niet meer naar behoren in combinatie met die VR bril!! Dus ik (wij ) moeten nou allemaal zo’n ps4 pro aanschaffen weer voor € 400 + een andere headset (3D) En nou moet ik maar weer proberen om mijn praktische nieuwe Ps4 te verkopen met een hoop verliest, dit is echt niet leuk meer vind ik!! Ook de 2D games op de Vr bril zijn ver onder de maat om te spelen, het is een heel vaag beeld, je ziet zowat niks meer, het lijkt wel of je door een hoor deur zit te kijken met je neus op een grote bioscoop scherm, en ook bij films helaas, Nou lekker dan!! Daar zit ik dan met een ps4 +Vr bril + Camera te waarde van’ ja € 860 wat ik er voor heb betaald!! Schandalig vind ik dat..!!!.Wat krijgen we nog meer voor verassingen bij die Ps4 pro straks? Bv over een halfjaar een andre Vr bril..die nog veel en veeel beter is of zoiets etc etc!? Nee dit is gekkenwerk gewoon !! Het is toch niet gek dat ik en misschien wel veel meer mensen? Zeer teleurgesteld of wel boos zijn!?.
    Want ik weet denk ik wel zeker dat dit plan in 2013 al klaar lag, toen de Ps4 ongeveer net uit kwam!? Maar ik ben er helemaal niet blij mee!! “JAMMER ERG JAMMER!!” Nou weer!!
    En dat allemaal in 2 A 3 jaar! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze content is volledig gratis

Om toegang te krijgen, vragen we slechts een Like op onze pagina ;-)