PlayStation VR games

Op de Playstation 4 kunnen verschillende VR games gespeeld worden. Niet ieder spel is voorzien van virtual reality effecten. Op deze pagina plaatsen wij de PlayStation 4 Vr Games. Hierin vind jij een beschrijving van het spel. Worden ervaringen van gebruikers beschreven. Maak gebruik van de handige prijs vergelijker om de goedkoopste aanbieder te vinden voor je nieuwe PS4 spel.

Playstation VR bril & Spellen kopen

Wil jij de PS4 vr bril of spellen kopen? Wij hebben een prijsvergelijking gemaakt van Nederlandse webwinkels die deze aanbieden.

Playstation VR games

Assortiment grootteLevertijdPrijs vanafMeer informatie
Groot1 dag€19.99Klik hier
Groot1 dag€14.99Klik hier
Groot1 dag€19.99Klik hier
Groot1 dag€19.99Klik hier

Playstation VR bril

ProductLevertijdPrijsMeer informatie
Sony Playstation VR1 dag€399.-Meer informatie
Sony Playstation VR1 dag€399.-Meer informatie
Sony Playstation VR1 dag€399,-Meer informatie
Sony Playstation VR1 dag€399,-Meer informatie
Sony Playstation VR1 dag€399,-Meer informatie

PlayStation 4 VR games

De PS4 is al sinds 2013 verkrijgbaar, er zijn inmiddels honderden spellen hiervoor uitgekomen. Door de komst van de Playstation VR bril zullen hier vele unieke spellen aan worden toegevoegd. Met de komst van de bril wordt er voor het console gaming een nieuw tijdperk aangebroken. Gamen zal na het spelen van een VR game nooit meer hetzelfde zijn.

Dankzij Sony kan jij je daadwerkelijk midden in de game bevinden op je favoriete console. Zet de bijbehorende bril op en start de game. Door de bril ben jij afgeschermt van de echte wereld. Het enige wat je ziet en hoort is de virtual reality game waar je je in bevind. Waar je vroeger met de controller het beeld bij moest draaien, doe je dit nu binnen enkele seconde door je hoofd te draaien. Dankzij het HD beeld, zie je direct wat er achter je bevind waardoor je razend snel kunt reageren.

Met pen en papier (of met ons toetsenbord) is de ervaring van virtuele realiteit haast niet te beschrijven. Het is echt iets wat je zelf moet ervaren om er over mee te kunnen praten.

Er zijn een flink aantal spellen die in virtuele realiteit te spelen zijn. In principe kunnen deze spellen in drie categorieën onderscheiden worden.

  1. Spellen die nu al bestaan, maar waar de VR functionaliteit aan wordt toegevoegd.
  2. Virtual reality spellen die zowel voor de PC als voor de PS4 beschikbaar zijn.
  3. VR spellen die exclusief ontwikkeld zijn voor de console van Sony.

Als we kijken naar het totale aanbod, is het een combinatie van deze drie opties.

Virtual reality games PS 4 kopen

Net als bij de andere spellen kunnen deze games vrijwel overal gekocht worden. Wie online besteld is echter vaak het voordeligst uit. De prijzen van webwinkels zijn eenvoudig te vergelijken waardoor jij binnen enkele seconde de goedkoopste aanbieder vind.

Raadpleeg onze website om nog makkelijker goedkoop een game te vinden. Zoek naar het spel dat jij graag wilt. Je komt nu op een pagina uit waar de prijzen met elkaar vergeleken zijn. Hierdoor betaal jij nooit te veel voor je nieuwe PS4 games.

Tot op heden is Sony het enige bedrijf dat heeft aangekondigd met virtual reality aan de slag te gaan. Wij verwachten echter dat het niet enorm lang kan duren voordat de Xbox mee gaat met virtuele realiteit.