PC Vr games

Dankzij de VR brillen kunnen desktop gamers nu virtual reality games spelen op de PC. VR gaming staat nog maar in de kinderschoenen, maar er is al volop keuze. Er zijn zelfs al enkele grote namen beschikbaar voor de pc. Op deze pagina ontdek jij de laatste VR games voor de pc.

Over PC Vr gaming

Sinds er computers zijn, bestaan “pc gamers”. De afgelopen jaren zijn de graphics en de diversiteit van de games enorm veranderd. Ook is de gameplay een stuk realistischer en het besturingssysteem verbeterd. Toch is pc gamen in grote lijnen hetzelfde gebleven. Virtual Reality gaat hier voor goed een einde aanmaken. Met Virtual reality krijgt het gamen een totaal nieuwe dimensie. Sluit je VR bril aan op je pc en begeef je in een virtual reality wereld. Kijk op zij om de wereld om je heen te zien veranderen.

Is mijn PC Geschikt?

Naast een VR bril en een VR pc game heb je een krachtige pc nodig. Doordat de games die je speelt veel van je computer vragen is het niet mogelijk om op iedere pc te gamen. Een “echte game computer” heb je dus nodig om virtual reality spellen te spelen. Als je computer een spel als de nieuwste Battlefield kan laden, dan is je pc waarschijnlijk krachtig genoeg. Om er zeker van te zijn kun je online ook een test uitvoeren. Uit deze test blijkt of je PC krachtig genoeg is.

VR brillen voor de pc

De krachtige pc zorgt er voor dat jij de spellen kunt spelen. De VR-bril is echter weer belangrijk voor de ervaring. Deze bepaalt namelijk de manier waarop jij de virtuele wereld kunt zien. Momenteel zijn de HTC vive en de Oculus Rift de beste opties voor virtual reality gaming. Over beide brillen hebben wij een pagina geschreven vol informatie. Bepaal vervolgens zelf welke bril het beste bij jou past!

Heb jij nog vragen? Laat dan gerust een reactie achter of neem contact met ons op.