LG 360 VR

Voor wie een smartphone van LG heeft, kan de LG 360 vr een handige vr bril zijn.  De bril is speciaal ontwikkeld om samen te werken met de LG 5. In tegenstelling tot andere smartphone VR brillen, wordt de lg5 niet in de bril geschoven. Maar via een usb kabel sluit je je smartphone aan op de vr bril. Op deze pagina zullen we je meer informatie geven over de bril.

LG 360 vr kopen

Wil jij deze vr bril kopen? Bekijk onderstaande webwinkels voor de meest voordelige deal!

Over de LG virtual reality bril

LG vr bril

De bril van LG is opvallend te noemen in vergelijking met de andere smartphone brillen. Hij is namelijk stukken strakker en kleiner. Dat is niet heel gek als je kijkt naar het feit dat er geen grote smartphone in geplaatst hoeft te worden. De bril is hiermee ook een van de lichtste brillen verkrijgbaar, hij weegt slechts 118 gram. Hierdoor voelt het ook een stuk lichter aan je hoofd en zou het dus ontspannender zijn om hem voor een langere periode te dragen.

De bril is voorzien van een eigen schermpje waar de virtuele realiteit beelden op te zien zijn. Je LG smartphone wordt door middel van een usb kabel aangesloten aan de bril. Zodra deze is aangesloten kan je beginnen.

Beschikbare content

LG is ook speciale content voor de bril aan het ontwikkelen. Denk hierbij aan leuke apps die een virtual reality ervaring bieden. Naast deze speciale apps voor de LG zijn alle apps die op een smartphone werken beschikbaar. Ook kunnen de vele vr video’s die op het internet staan worden bekeken.

LG friends

De bril is onderdeel van het zogenaamde LG friends pakket. Het pakket bestaat uit de nieuwste smartphone en nog een aantal accessoires. Een ander accessoires item is de LG 360 cam. Over de prijs van de bril en de andere accessoires is nog niets bekend. Zodra dit bekend is zullen we er uiteraard een nieuwsbericht over plaatsen.