Homido virtual reality headset

Homido vr brilDe Homido virtual reality headset is een vr-bril waarmee jij je telefoon kunt omtoveren tot een virtual reality ervaring. Met deze bril is het voor een zeer schappelijke prijs mogelijk om virtual reality te ervaren. Speel VR games, bekijk 360 graden video’s of ontdek een van de vele virtuele tours die beschikbaar zijn.

In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze bril met onder andere de specificaties, mogelijkheden en natuurlijk een prijsvergelijking.

Over de VR bril

Homido is een bedrijf gespecialiseerd in virtual reality technieken. De bril kan gebruikt worden in combinatie met een smartphone. De minimale grootte van je telefoon moet 44.7 inch zijn. De grootte van deze smartphone mag niet groter dan 5.5 inch zijn. Als je telefoon wel groter is dan wordt het gezichtsveld kleiner. Er wordt dus een stuk van je beeldscherm niet zichtbaar door de bril.

Daarnaast is een kloksnelheid van minimaal 1.7 Ghz het meest geschikt met een minimale schermresolutie van 720×1280 pixels.

De bril is eenvoudig in het gebruik. Je zoekt een VR applicatie op en start deze. Als je de app start zie je je beeldscherm opgesplitst in twee schermen. De clip van je bril buig je waardoor je je telefoon in de Homido headset kunt plaatsen. Bevestig de bril op je hoofd met de bandjes. Controleer nu of het beeldscherm helder genoeg is. Is het beeldscherm nog niet helder genoeg? Draai dan aan de knopjes aan de zijkant om hem op de juiste manier in te stellen. Als je alles goed ingesteld hebt, kun je beginnen met het spelen van de applicatie.

Draagcomfort

Als je een leuke app speelt wil je natuurlijk wel een bril hebben die lekker zit. Het draagcomfort is dus zeker een belangrijke factor als je een bril wilt gaan aanschaffen. Over het algemeen wordt de Homido bril als een comfortabele bril beschouwt door gebruikers. Dankzij de bandjes is hij voor iedereen goed af te stellen. Het enige puntje van kritiek wat wij kunnen vinden is dat de kapjes van de bril je neus bedekken. Hierdoor kunnen de glazen beslaan als je teveel door je neus ademt.

Homido virtual reality bril kopen

Als je een goedkope maar kwalitatieve vr bril wilt is de Homido de bril voor jou! Er zijn verschillende Nederlandse webwinkels waar je de bril aanschaffen kunt. Er zit nog wel een prijsverschil per aanbieder. Daarom hebben wij een prijsvergelijking voor jou gemaakt!

Vergelijkbare brillen

Is dit toch niet de bril die je zoekt? Neem eens een kijkje bij deze vergelijkbare brillen.Samsung-gear-vr