Google Cardboard

Google cardboard is de budget VR bril van Google. Dankzij Google kun jij op de meest voordelige manier kennis maken met virtual reality. De VR bril wordt geleverd als bouwpakketje en is volledig gemaakt van karton. Na het in elkaar zetten van de bril kun je je smartphone er in plaatsen om virtual reality apps te gebruiken of vr video’s te bekijken.

Google Cardboard kopen

Wil jij de Google vr bril kopen? Bekijk onderstaande webwinkels om deze vandaag nog te bestellen!

Google-CardboardGoogle Cardboard is eigenlijk de verzamelnaam voor de budget VR brillen van Google. Het is de voordeligste manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met virtual reality. Wie een bril besteld ontvangt thuis een bouwpakketje. Dit is super eenvoudig in elkaar te zetten, het is eigenlijk knutselwerk. Nadat jij de bril van karton in elkaar hebt gezet kun je hem gebruiken. Download een aantal VR apps, plaats je smartphone in de bril en ervaar virtual-reality.

Google Cardboard brillen

Er zijn verschillende soorten brillen verkrijgbaar van Google. Deze zijn in verschillende prijsklasse en specificaties verkrijgbaar. Let er vooral op dat je een bril koopt waar je smartphone in past. Als je bijvoorbeeld een grote smartphone in je bezit hebt, zal deze niet in iedere bril passen.

Wat uniek is bij Google, is dat je je eigen bril kunt ontwerpen. Online word jou de mogelijkheid gegeven om de bril zelf te versieren. Hierdoor kun jij een bril samenstellen waar er slechts een van is. Bekijk onderstaande video om een beter beeld te krijgen van de bril.

Cardboard Apps

Er zijn vele applicaties die je kunt gebruiken in combinatie met de Vr bril van Google. Een absolute “must download” is de Cardboard app. Dit is de demo applicatie van Google waarmee jij verschillende functionaliteiten van cardboard mee kunt ontdekken.  De app is een startmenu voor je VR avontuur. Vanuit deze app kun jij bepaalde zaken instellen en opzoek gaan naar andere apps.  Neem een kijkje in de virtuele tour van Google earth of bekijk kunstwerken in 360 graden.

Daarnaast zijn er nog vele verschillende apps die absoluut het proberen waard te zijn.

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.