FreeFly VR

Heb jij een smartphone met een schermgrootte vanaf 4.7 inch tot en met 6.1 inch? Dan is de FreeFly VR de bril die jouw smartphone kan omtoveren tot een VR-Bril. Op de smartphone start jij een van de vele vr apps. De bril maakt het mogelijk dat de apps optimaal werken en jij het gevoel hebt dat je je midden in de spel  of video bevind. Draai opzij en het beeld draait mee, het zorgt voor een levens echte ervaring.

FreeFly VR kopen

Wil jij de FreeFly kopen? Wij hebben een vergelijking gemaakt van de Nederlandse webwinkels die deze bril in het assortiment hebben. Bestel bij de voordeligste aanbieder!

Over deze VR bril

Free fly vrEen groot voordeel aan deze bril is dat hij geleverd wordt met een controller. Dankzij de controller is het eenvoudiger om spellen te besturen of video’s af te spelen. De glazen van de bril zijn met een speciale coating afgewerkt waardoor ze niet kunnen beslaan. Plaats je smartphone in de bril en je begeeft je in een virtuele wereld. Je koopt deze bril voor nog geen 100 euro waardoor wij het een prima keuze vinden voor iedereen die met VR kennis wilt maken.

FreeFly VR ervaringen

Door de voordelige prijs en de bijgeleverde controller zijn veel gebruikers tevreden. Op het internet zijn de meeste ervaringen daarom ook positief beschreven. Voor een VR bril in deze prijsklasse is het een absolute topper!

Vergelijkbare brillen

Is dit toch niet de bril die je zoekt? Bekijk dan eens onderstaande brillen.

Archos-VR-Headset