Archos VR headset

ArchosDe VR bril van Archos maakt virtual reality zeer toegankelijk. Voor een schappelijke prijs tover jij je smartphone om in een virtual reality ervaring. Je smartphone kan eenvoudig in de bril geschoven worden waarmee het avontuur van start gaat. Met de toename van VR apps zijn er steeds meer mogelijkheden om virtual reality te ervaren.

Archos VR headset kopen

Wil jij de vr bril van Archos kopen? Wij hebben de Nederlandse webwinkels die deze aanbieden voor jou opgezocht. Neem eens een kijkje bij onderstaande webwinkels.

Over de vr bril

Archos-VR-HeadsetDe Archos Vr is een echte budget bril. Voor een paar tientjes kun je deze bril al aanschaffen. De bril is gemaakt van plastic en ziet er op het eerste oog prima uit. De bril is verstelbaar zodat je smartphone met een grootte tot 6 inch er in past. De telefoon kan op een stevige manier bevestigd worden waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hij er uit valt.

Met de bril kijk je door twee lenzen heen. Deze zijn zowel horizontaal als verticaal te verstellen met een klein mechanisme. De schuivertjes kun je bewegen en op deze manier kun je de bril instellen op jouw persoonlijke oog hoogte.

 

Maar niet alleen zijn de lenzen instelbaar voor je ooghoogte. Ook kun je instellen in de diepte wat belangrijk is voor de beeldkwaliteit. Helaas is dit niet in te stellen wanneer je de bril op hebt. Als je de bril dus voor het eerst gaat gebruiken kan het wat tijd kosten om hem op de juiste diepte in te stellen. Je zult de bril moeten instellen, opzetten, controleren of de diepte goed staat en zo niet  hem weer opnieuw afstellen.

Over het algemeen werkt de bril prima. De bril sluit goed af waardoor je je geen afleiding van buiten krijgt. De virtual reality bril kan helaas niet gedragen worden met een normale bril. Brildragers moeten dus de bril af doen of opzoek gaan naar een andere optie.

Archos VR ervaringen

Als we op het internet lezen over deze bril zijn de ervaringen vooral positief. Natuurlijk moet je geen hoogwaardige kwaliteit verwachten zoals bij een Oculus rift voor deze prijs. Wie deze bril aanschaft krijgt een goede bril voor een goede prijs.

Vergelijkbare brillen

Is dit toch niet de bril waar je naar opzoek bent? Bekijk dan deze vergelijkbare brillen.

Homido vr bril