Apple Vr bril

Er zijn verschillende aanwijzingen dat Apple aan de Apple VR bril aan het werk is. Apple was namelijk opzoek naar personeel die hier vaardigheden mee heeft. Ook is er een bedrijf opgekocht die al werkt met virtual reality. Op deze pagina lees jij updates en de laatste nieuwtjes over de Vr bril van Apple.

Apple VR bril kopen

Wil jij een Apple Vr bril kopen? Deze is momenteel nog in ontwikkeling en kan daarom nog niet gekocht worden. Wij hopen spoedig meer informatie over de bril te kunnen plaatsen.

Er is nog geen officiële aankondiging dat Apple beschik is met een Vr bril. Wel zijn er meerdere aanwijzingen dat Apple bezig is met virtual reality. Zo heeft Apple meerdere bedrijven gekocht die de technieken voor Vr in handen hebben. Ook zocht het bedrijf dat bekend is van de iPhone naar personeel met ervaring op het gebied van VR.

 

Zodra wij meer weten over de ontwikkelingen zullen wij het hier absoluut plaatsen!

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.

Apple Vr bril ervaringen

Benieuwd naar wat andere gebruikers vinden van deze bril? Lees dan de Apple virtual reality bril reviews onder deze pagina. Ben jij in het bezit van de vr-bril? Help ons en andere bezoekers door jouw ervaringen te beschrijven in een review. Laat een eerlijke beoordeling achter zodat het een bijdrage kan leveren aan de keuze van andere bezoekers.

Apple vr bril reviews
Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat je beoordeling achter